Kijkavonden zwemles diepe bad

Op onderstaande dagen kunt u komen  kijken bij de zwemles van uw kind.

Dinsdag 23 januari 2024
Vrijdag 26 januari 2024
Dinsdag 13 februari 2024
Vrijdag 16 februari 2024
Dinsdag 5 maart 2024
Vrijdag 8 maart 2024
Dinsdag 26 maart 2024
Dinsdag 16 april 2024
Dinsdag 7 mei 2024
Vrijdag 11 mei 2024
Dinsdag 28 mei 2024
Vrijdag 31 mei 2024
Dinsdag 18 juni 2024
Vrijdag  21 juni 2024

 

ALV 2023

 Beste leden,

Op donderdag 13 april 2023 om 20.00 uur vindt de Algemene Leden Vergadering van WZ & PC De Rijn plaats.

Wij hopen dat wij jullie mogen ontvangen tijdens deze ALV in ons clubhuis.

Graag tot ziens op de ALV op 13 april aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur van WZ & PC De Rijn

Nicole Bakkum

BIJlagen:
DeRijn ALV  Notulen 12 mei 2022
Jaarverslag 2022 Elementair zwemmen
Jaarverslag 2022 wedstrijdzwemmen

 

 

 

 

 

 

 

Vakanties

Wij geven geen zwemles tijdens de kerst- en zomervakantie. Onze zomervakantie begint zelfs 1 week eerder dan de schoolvakantie.

Facebook

Wij hebben ook een facebook pagina voor onze zwemopleiding. U kunt hier vrienden met ons worden, foto’s kijken en alles liken en delen!

Als u hier klikt komt u op onze Facebookpagina

Certificatie leszwemmen.

In 2018 moeten zwembaden en verenigingen aan nieuwe eisen voldoen om zwemdiploma’s uit te mogen blijven geven. Zo moet er een calamiteitenplan, een lessenplan en een leerlingvolgsysteem zijn en daarnaast moeten lesgevers minimaal lesgeefniveau 2 hebben. Bij ons is inmiddels elke lesgever gediplomeerd.

Op vrijdag 6 december 2019 hebben wij een steekproef  gehad van de NRZ.  Uit de steekproef is gekomen dat wij in de praktijk uitvoeren wat op papier vermeld staat. dit is gebleken uit observatie van zwemlessen en uit een gevoerd interview met zwemlesgevend kaderlid Tanja Zittersteyn. Tevens is aangetoond dat er noodzakelijke aanvullingen en opvolgingen zijn op het kwaliteitsschema.

De Nationale Raad Zwemveiligheid is er trots op dat WZ&PC de Rijn er voor kiest om te blijven voldoen aan de kwaliteitsstandaard van de zwembanche,  Samen staan voor het borgen van veiligheid en kwaliteit van het zwemonderwijs.

Gebruik kleedkamers

De grote kleedkamers worden niet alleen door onze leszwemmertjes gebruikt. Ook onze oudere leden kleden zich hier om. Daarom willen wij u vragen om hier rekening mee te houden. Dit kan wanneer vaders hun kind(eren) in de herenkleedkamers omkleden en de moeders dit in de dameskleedkamers doen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de kleine kleedhokjes.

Namens onze zwemmers bedankt.

Het belang van de gekleurde bandjes

Aan de gekleurde bandjes is het ondiepe bad kunt u niet alleen zien in welke groep ze zitten. Deze bandjes zijn er ook voor de veiligheid van de kinderen. In het diepe bad kunnen ze zien dat deze kinderen in het ondiepe bad horen. Ook houden de kinderen wanneer zij naar een volgend groepje gaan hun oude bandje om. Hieraan kunnen de instructeurs dan zien welke kinderen extra aandacht nodig hebben of nog maar pas in dit groepje zitten. Wij willen u daarom verzoeken om nooit zelf een bandje af te doen. 

Opzeggen van het lidmaatschap

Wanneer ouders het lidmaatschap van hun kind op willen zeggen kan dit alleen via onze ledenadministratie. Op deze manier komt dit het snelst op de juiste plaats.