Lid Worden

Bij De Rijn kun je terecht voor zwemlessen (A,B,C of Superspetters) en als je wilt wedstrijdzwemmen of waterpoloën.


Zwemles

Meer informatie over de zwemlessen vind je onder het tabblad ‘Zwemopleiding’. Als u uw kind wilt inschrijven op de wachtlijst vul dan het juiste formulier in:

Waterpolo en wedstrijdzwemmen

Als je wilt waterpoloën of wedstrijdzwemmen ben je bij WZ&PC De Rijn aan het goede adres! Kijk bij de tabbladen wedstrijdzwemmen en waterpolo voor meer informatie. Het is bij ons ook zeker mogelijk om beide sporten te beoefenen, tegen hetzelfde lidmaatschapsgeld.

Als je geïnteresseerd bent, dan ben je van harte welkom om een paar trainingen te komen uitproberen, voordat je besluit of je echt lid wilt worden. Neem daarvoor contact op met zwemmen@de-rijn als je wilt wedstrijdzwemmen en met waterpolo@de-rijn als je wilt waterpoloën.

Let op! Als je kind wil gaan waterpoloën en/of wedstrijdzwemmen en hij of zij is jonger dan 11 jaar, dan start hij/zij altijd met de Swimkick opleiding. Meer informatie over Swimkick vind je op deze website onder wedstrijdzwemmen en onder waterpolo. Ook bij de Swimkick mag je een paar keer komen kijken, voordat je besluit of je lid wilt worden. Neem hiervoor contact op met zwemmen@de-rijn.nl.

Heb je een paar keer meegetraind en wil je lid worden, vul dan het inschrijfformulier in.

Contributie

Meer  informatie over de kosten en voorwaarden van het lidmaatschap vind u hier.