Algemene Ledenvergadering 19-03-2020

20-02-2020

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op donderdag 19 maart 2020, aanvang: 20.00 uur locatie Clubhuis De Kribbebijter te Wageningen.

Agenda:

 • Opening
 • Mededelingen en ingekomen stukken
 • Uitreiking Rijn-insignes aan jubilarissen
 • Presentatie (onder voorbehoud)
 • Notulen 21 maart 2019
 • Jaarverslagen 2019
  Pauze
 • Financieel jaarverslag 2019 incl. verslag kascommissie
 • Begroting 2021
 • Bestuur/commissiebenoemingen
 • Informatie Stichting Vrienden van De Rijn
 • Informatie ten aanzien van facebook en de website
 • Rondvraag
 • Sluiting

Notulen 21 maart 2019
Jaarverslag De Rijn 2019

Het financieël jaarverslag 2019 is op te vragen bij het bestuur via bestuur@de-rijn.nl

Oudjaarsborrel 2019

Hallo allemaal,

Namens het bestuur willen wij alle leden uitnodigen voor een oudjaarsborrel in ons clubhuis. Deze borrel zal zijn op zaterdag 28 december 2019 vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur. Het bestuur zal zorgen voor het eerste drankje en een versnapering tijdens de borrel.

Ter informatie, de oudjaarsborrel zal wederom dit jaar samenvallen met het ophaalmoment voor de oliebollenactie, idem in ons clubhuis.

Namens het bestuur,

Kevin van Wijk

Afsluiting seizoen 2018/2019 van E team

Op een zonnige zondag middag  eind september sloot het grootste gedeelte van het E team waterpolo het seizoen af met een landtraining/samenwerkingstraining  o.l.v. Guido Soeteman en Bas Koné , de zgn. Goaltrainers. Ruim een uur lang oefeningen, opdrachten uitvoeren waaronder zeker het aspect samenwerken naar voren kwam. Geweldig om te zien hoe de meeste kinderen oog voor elkaar hadden. Allereerst werd gevraagd om in team verband naar de overkant te komen. Daarbij mochten de kinderen elkaar helpen en aanmoedigen. Klim, klauter, hang werk. Een zware klus soms, maar het lukte alle kinderen aan de overkant van de houten constructie te komen. Moeilijker dan via de weg door t water voor de zwemmers/waterpoloërs. Verder kwamen er spelletjes aan bod die te maken hadden met stabiliteit, uitdaging, balans en weerbaarheid. Een leuke leerschool.

Afsluiting van het seizoen e team 2018/2019

Aan het einde van het uur nog even wat rauwkost zoals paprika, komkommer en snoeptomaten. Ook nog wat te drinken, had de groep zeker verdiend. Op de foto de groep aan t proberen op één been te staan, naar voren te buigen, zover mogelijk en toch als team blijven staan. Nou, dat lukte heel goed!! Chapeau.

Minipolo in Arnhem

Op zaterdag 12 oktober j.l. deed de jongste groep waterpoloërs/sters mee aan het minipolo toernooi in Arnhem bij vereniging ENC. Voor sommigen was dit de vuurdoop wat mini polotoernooi betreft. Best wel spannend. Omdat er een aantal gevraagde kinderen niet kon en we als vereniging toch graag naar zo’n toernooi gaan( al doende leert men) had ondergetekende de broertjes Mike en Quinten gevraagd om het team te voorzien van een wissel. Wel zo fijn. Hun zus Izzie zwemt/polo’t in de SK opleiding. De twee boys zijn 6 jaar en zwemmen bij diploma C. Jammer was dat Quinten niet mee kon doen omdat hij de dinsdag ervoor viel tijdens zwemles , een scheurtje onder de lip had en helaas niet mocht zwemmen. 

Minipolo

Ook voor Milan Overbeeke zo’n eerste toernooi, hij is net gestart in de SK opleiding .De meeste kinderen vonden het spannend , maar éénmaal in het water gingen ze los. Qua centimeters verloren we dik van ENC, twee turven hoger, maar dat mocht de pret niet drukken. De tweede wedstrijd verliep gesmeerd. Met echt mooi samenspel (de bal t werk laten doen) speelde De Rijn een hele leuke wedstrijd. Met een zakje versnaperingen en een medaille gingen we voldaan naar Wageningen terug. Zelfs voor Quinten die thuis moest blijven mochten we een medaille mee naar Wageningen nemen.

Kringtrainingen RWPS

De RWPS staat voor regionale waterpolo(opleidings) school. Jaarlijks volgt een aantal kinderen onder de 11, 13 en 15 jaar deze trainingen. Uiteraard zul je aardig waterpolo capabel moeten zijn, de tijd ervoor willen opofferen, leergierig zijn en inzet tonen. Soms zijn de tijden erg vroeg op de zondag ochtenden, om 07.15 uur paraat staan in Ede. Dit geldt voor de groep onder de 13 en 15 jaar jongens. Dat vergt discipline, doorzettingsvermogen en het vermogen om zaterdags niet laat naar bed te gaan en zondags erg vroeg uit de veren.

Tariq (l) en Csongor (r) op de foto met Vivian Sevenich, international . Vivian was als extra trainster in Arnhem , samen met haar zus Elsemiek.

In de groep onder de 11 jaar zijn Tariq en Csongor vertegenwoordigd. Ze doen mee voor het 2e seizoen. Ze leren daar veel, nog meer dan bij de De Rijn trainingen. Allebei willen ze graag leren en beter worden. Bij de groep onder de 13 jaar is Kaj Folkerts voor het 2e seizoen aanwezig. Ook voor hem knap dat hij elke zondag ruim voor 07.00 uur uit huis vertrekt. Chapeau!

Hiha.

Oudjaarsborrel

Het bestuur wil dit jaar een oudjaarsborrel houden in plaats van een nieuwjaarsreceptie begin 2019. Deze oudjaarsborrel willen wij samen laten vallen met het ophaalmoment voor de oliebollenactie, die vorige week in gang is gezet door Charlotte Roodbeen en Jolanda Eimers.
Het ophaalmoment is van 16.00 uur tot 18.00 uur op zaterdag 29 december in de clubruimte en wij willen dezelfde tijden dus aanhouden voor de oudjaarsborrel.

Einde lotenverkoop Grote Clubactie 2018!

Beste Leden van de Rijn,

Vanaf 16 september hebben vele van jullie je best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Ook De Rijn doet weer mee aan de Grote Clubactie. Van de opbrengst van de verkoop van de loten gaat 80 % naar de vereniging.

Met de opbrengst, die voor een club van onze grootte al snel kan oplopen tot duizenden euro’s, kunnen we leuke evenementen financieel ondersteunen voor alle afdelingen. We willen er graag een succes van maken en daar hebben we een ieders hulp bij nodig.

Voor de leden met hart voor onze club die de loten verkocht hebben, hebben wij ook een aanmoediging premie. Zij ontvangen voor elk verkocht lot ook een aandeel van € 0,50. Vergeet niet om je bankrekeningnummer op het lotenboekje te zetten of door te geven aan ons (jeimers43@gmail.com of croodbeen@hotmail.com).

Op dit moment zijn er 345 loten verkocht. Dit heeft een waarde van € 828,00 euro.

Nr. Verkoper Loten
1 Laura Vullings 47
2 Anne Timmerman 43
3 Trijnie van Dijk 34
4 Lieke van Gool 26
5 Romy Hovestad 26
6 Sytze Andrea 21
7 Marjan van Tatenhove 20
8 Charlotte Roodbeen 16
9 Yara Hovestad 15
10 Hendrik Jan van de Linden 15

 

Aan alles komt echter een eind ook zo aan de verkoop van loten, daarom kunnen jullie tot en met vrijdag 2 november de loten inleveren. Charlotte Roodbeen en Jolanda Eimers zullen vrijdag 2 november van 18.15 tot 19.30 uur in de hal van het zwembad zitten. Voor de senioren zal Charlotte ’s avonds in het clubhuis aanwezig zijn.

Na het verwerken van de administratie wordt het verdiende bedrag overgemaakt.

Vanaf deze plaats alvast onze dank voor het meewerken aan deze actie.

Met vriendelijke groet,

Charlotte Roodbeen en Jolanda Eimers

De Rijn steunt Stichting Barcode for Life

 

Afgelopen 1 september stonden Carlijn en Guido met team Navara aan de start van de beklimming van de Passo dello Stelvio voor Stichting Barcode for Life. Deze stichting gelooft in een behandeling van kankerpatienten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel, een gepersonaliseerde behandeling dus, om patiënten een beter en langer leven te geven.
Rondom deze Stelvio for Life actie verzamelen wij geld in voor Barcode for Life en dat doen we d.m.v. een heerlijke StelvioIPA (bier) en Cider die verkocht wordt in het Clubhuis van de Rijn. Vanaf 12 oktober zullen deze te koop zijn aan de bar. De opbrengst gaat naar het goede doel en zal de stichting enorm helpen hun onderzoeken verder te kunnen uitvoeren.

Brouwerij Jovius uit Nieuwegein heeft geholpen bij de brouw van dit lekkere bier van Guido’s eigen receptuur!
Wil je meer lezen over de stichting: http://www.barcodeforlife.nl/
Bier of cider lekker gevonden en wil je nog wel een flesje voor thuis? https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/stelvio-for-life-navara/

Wat wordt er geschonken:
1. StelvioCider: Mixed Berries op basis van appel. Lekker zoete cider die makkelijk wegdrinkt. 0,75L fles, 5% Alcohol. Te herkennen aan de blauwe dop
2. StelvioCider: Apple. Halfzoete cider gek genoeg op basis van appel. 0,75L fles, 5% alcohol. Te herkennen aan de goud gele dop.
3. StelvioIPA: Stevige IPA met een volmoutige smaak, door de caramout lang niet zo bitter en een lekkere exotisch fruit geur. Te verkrijgen in 0,33L en 0,75L, 8,6% alcohol.

Grote Club Actie 2018

Op zaterdag 15 september 2018 is de Grote Clubactie van start gegaan. Zoals jullie inmiddels weten doen wij ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om geld
op te halen voor diverse activiteiten o.a. het Waterpolo en Paaskamp.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!
Je inzet wordt beloond! Voor ieder door jouw verkocht lot ontvang je €0,50. Natuurlijk mag jr dit ook
aan de vereniging schenken. Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Eenmalige machtiging en Online
verkoop van loten.
Om te beginnen zet je op de voorkant van het lotenboekje jouw naam en je volledige
bankrekeningnummer (mits je in aanmerking wil komen voor de € 0.50 cent per lot).

Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina
‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het
lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens
het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het
invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met
een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Online: De link naar onze online verkooppagina:
http://clubactie.nl/actie/WageningseZwemenPoloclubDeRijn

Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het
bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het
bankafschrift vermeld.

Let op:
Om in aanmerking te komen voor de beloning van €0,50 per lot, moet de koper wel de naam
van de verkoper erbij vermelden. Dit gaat niet automatisch. Zonder de naam van de verkoper kunnen
wij de beloning van €0,50 per lot niet uitkeren.
Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 is gestart op zaterdag 15 september.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast
kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op:
lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de trainers of op Johan Beenstraat
17 of op de Louis bouwmeesterstraat 28 te Wageningen vóór donderdag 1 november. Wij zorgen
ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Charlotte Roodbeen kan jou een nieuw
boekje geven.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2 e artikel gratis op

masita.com!
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer
verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of
Optisport*. Ook kun je een 2 e artikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij Bobbejaanland, Optisport, Avontura en Body Worlds. Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in
combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds: 50% korting. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op
kids.clubactie.nl.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen!
Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel
naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Als je klaar bent met het verkopen mag jij je inschrijven voor
de Kids-verkoopwedstrijd. Ga voor meer informatie naar

Kids-verkoopwedstrijdTip

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar
hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is om geld op te halen voor
diverse activiteiten (o.a. de kampen of materialen).

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Charlotte Roodbeen en Jolanda Eimers

Nieuwe ledenadministrateur

Aan alle leden,

Na jarenlang de ledenadministrateur van onze vereniging te zijn geweest zal Coos van der Poel met ingang van 1 september 2018 officieel haar taken als ledenadministrateur overdragen aan Sylvana Jutstra. Alle aanmeldingen, opzeggingen en eventuele andere wijzigingen ten behoeve van de ledenadministratie moeten dus vanaf nu worden doorgegeven aan Sylvana. Dit kan per post op het volgende adres: Europalaan 122, 6871 XX te Renkum of op het e-mailadres: ledenadministratie@de-rijn.nl

Uiteraard zullen wij deze wijziging als bestuur niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op een later tijdstip zullen wij bij het afscheid van Coos als ledenadministrateur stil staan. Binnenkort volgt hierover verdere berichtgeving.

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur van WZ&PC De Rijn,

Kevin van Wijk