ontactpersonen

 

 

Voorzitter: Hans Visscher
Waterpolo@de-rijn.nl
Technisch coördinator: Willy Zittersteijn jr
Waterpolo@de-rijn.nl
Secretaris: Vivian Gravemaker
Waterpolo@de-rijn.nl
Wedstrijdsecretaris: Hilda Havinga
Waterpolo@de-rijn.nl
Jeugdcoördinator: Elizie Weijers
Waterpolo@de-rijn.nl
Materialen: Luuk van Amersfoort
Waterpolo@de-rijn.nl
Juryrooster: Marjan van Tatenhove
Waterpolo@de-rijn.nl
Website: Nathalie van de Weerd
nathalie.weerd@gmail.com

 

Hans Visscher is onze voorzitter. Hij zit voor ons bij de bestuursvergaderingen om zodoende te zorgen voor een goede terugkoppeling van en naar het bestuur. Daarnaast zit hij de vergaderingen voor. Als voorzitter zijnde is hij ook de contactpersoon voor andere commissies en is hij formeel eindverantwoordelijk voor de TC. Maar deze verantwoordelijkheid dragen wij natuurlijk met zijn allen.

Hans den Ouden is lid van de TC Vivian Gravemaker is secretaris. Zij notuleert tijdens de vergaderingen en maakt de notulen.

Elizie Weijers is verantwoordelijk voor de jeugdzaken binnen de waterpoloafdeling. Derhalve is zij altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van onze toekomst.

Hilda Havinga is onze wedstrijdsecretaris. Zij zorgt ervoor dat alle thuiswedstrijden ook daadwerkelijk op de juiste tijden in ons zwembad de Bongerd gespeeld kunnen worden. Andere activiteiten die daarbij horen zijn opgave ploegindelingen, coördinatie en beantwoording ingekomen brieven/berichten, opgave kringtrainingen en coördinatie
deelname toernooien.

Wil Zittersteijn jr is onze Technisch Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor het sporttechnisch waterpolo beleid van de Rijn. In zijn takenpakket zit alles wat er voor kan zorgen dat de kwaliteit van zowel het sporttechnisch kader als de teams zo hoog mogelijk wordt en blijft. Ook is hij verantwoordelijk voor de invulling van de coaching.

Luuk van Amersfoort is onze materiaalman. Als je vragen hebt over de ballen, netten, goals, kleding, caps of de materiaalbak voor wedstrijden dan moet je bij Luuk zijn. Hij zorgt ervoor dat alles up-to-date blijft zodat er naar hartenlust waterpolo gespeeld kan worden.