Zwemopleiding ABC

Zwemles bij WZ&PC De Rijn In Wageningen. In kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht en onder professionele begeleiding leren de kinderen zwemmen. Voorop staat plezier waarbij de kinderen tegelijkertijd technisch goed leren zwemmen. Het betekent dat uw kind allereerst vertrouwd raakt met het water. Pas daarna volgen de beginselen van de zwemslagen. WZ&PC de Rijn kent een eigen diploma dat als beloning dient voor een grote overstap: het dolfijnendiploma, voor de overgang van het ondiepe naar het diepe bad.
Voor hen die na het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C willen blijven zwemmen is er de basisopleiding voor het waterpolo en wedstrijdzwemmen, de Swimkick Techniekschool.

Wij geven zwemles aan kinderen uit Wageningen, Renkum, Bennekom, Ede e.o.

Lestijden (er wordt 2x per week gezwommen)

Dinsdag   
17.45 – 18.15 uur    ondiep bad en diep bad
18.15 – 18.45 uur    ondiep bad en diep bad
18.45 – 19.15 uur    ondiep bad

Vrijdag
17.45 – 18.15 uur    ondiep bad en diep bad
18.15 – 18.45 uur    ondiep bad en diep bad
18.45 – 19.15 uur    ondiep bad

Kijkavonden
Enkel malen per jaar is er een kijkavond voor de ouders van kinderen die in het ondiepe bad zwemmen. Deze kijkavonden zijn altijd de vrijdag vóór het diplomazwemmen. Onder het hoofdstuk diplomazwemmen kunt u lezen wanneer er weer afgezwommen wordt. Tijdens deze kijkavonden kunt vragen stellen aan de leidinggevenden van dit bad en kunt u de vorderingen van uw kind zien.