Vrijwilligers

Actieve leden en actieve ouders van onze jonge leden, houden de vereniging levend. Er zijn binnen onze vereniging eindeloos veel taken die door vrijwilligers geregeld worden, zodat het zwemmen en waterpoloën voor iedereen bereikbaar is en blijft. We vinden het vanzelfsprekend dat iedereen naar vermogen zijn steentje aan al die werkzaamheden bijdraagt. Je kunt daarbij denken aan zaken als: trainen, coachen, team begeleiden/teamouder, technische commissie, wedstrijdsecretariaat. Maar ook bestuurlijke functies en kantinezaken rondom trainingen en op wedstrijddagen.

Het vinden en behouden van al deze vrijwilligers is een hele klus. Wij willen als vereniging dat onze vrijwilligers plezier beleven aan hun taak en er voldoening in vinden. De vrijwilligerscommissie binnen De Rijn heeft in 2015 een hernieuwd vrijwilligersbeleid opgesteld voor onze vereniging. Dit vrijwilligersbeleid is hier te downloaden.

We zoeken dus altijd veel vrijwilligers. Heb je interesse om je steentje bij te dragen aan onze vereninging, neem dan contact op met Willy Zittersteijn (via bestuur@de-rijn.nl) of spreek ons of je trainer aan bij de vereniging.

We horen graag van je.

Namens het bestuur,
Willy Zittersteijn