De RWPS staat voor regionale waterpolo(opleidings) school. Jaarlijks volgt een aantal kinderen onder de 11, 13 en 15 jaar deze trainingen. Uiteraard zul je aardig waterpolo capabel moeten zijn, de tijd ervoor willen opofferen, leergierig zijn en inzet tonen. Soms zijn de tijden erg vroeg op de zondag ochtenden, om 07.15 uur paraat staan in Ede. Dit geldt voor de groep onder de 13 en 15 jaar jongens. Dat vergt discipline, doorzettingsvermogen en het vermogen om zaterdags niet laat naar bed te gaan en zondags erg vroeg uit de veren.

Tariq (l) en Csongor (r) op de foto met Vivian Sevenich, international . Vivian was als extra trainster in Arnhem , samen met haar zus Elsemiek.

In de groep onder de 11 jaar zijn Tariq en Csongor vertegenwoordigd. Ze doen mee voor het 2e seizoen. Ze leren daar veel, nog meer dan bij de De Rijn trainingen. Allebei willen ze graag leren en beter worden. Bij de groep onder de 13 jaar is Kaj Folkerts voor het 2e seizoen aanwezig. Ook voor hem knap dat hij elke zondag ruim voor 07.00 uur uit huis vertrekt. Chapeau!

Hiha.