Afgelopen 1 september stonden Carlijn en Guido met team Navara aan de start van de beklimming van de Passo dello Stelvio voor Stichting Barcode for Life. Deze stichting gelooft in een behandeling van kankerpatienten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel, een gepersonaliseerde behandeling dus, om patiënten een beter en langer leven te geven.
Rondom deze Stelvio for Life actie verzamelen wij geld in voor Barcode for Life en dat doen we d.m.v. een heerlijke StelvioIPA (bier) en Cider die verkocht wordt in het Clubhuis van de Rijn. Vanaf 12 oktober zullen deze te koop zijn aan de bar. De opbrengst gaat naar het goede doel en zal de stichting enorm helpen hun onderzoeken verder te kunnen uitvoeren.

Brouwerij Jovius uit Nieuwegein heeft geholpen bij de brouw van dit lekkere bier van Guido’s eigen receptuur!
Wil je meer lezen over de stichting: http://www.barcodeforlife.nl/
Bier of cider lekker gevonden en wil je nog wel een flesje voor thuis? https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/stelvio-for-life-navara/

Wat wordt er geschonken:
1. StelvioCider: Mixed Berries op basis van appel. Lekker zoete cider die makkelijk wegdrinkt. 0,75L fles, 5% Alcohol. Te herkennen aan de blauwe dop
2. StelvioCider: Apple. Halfzoete cider gek genoeg op basis van appel. 0,75L fles, 5% alcohol. Te herkennen aan de goud gele dop.
3. StelvioIPA: Stevige IPA met een volmoutige smaak, door de caramout lang niet zo bitter en een lekkere exotisch fruit geur. Te verkrijgen in 0,33L en 0,75L, 8,6% alcohol.