Aan alle leden,

Na jarenlang de ledenadministrateur van onze vereniging te zijn geweest zal Coos van der Poel met ingang van 1 september 2018 officieel haar taken als ledenadministrateur overdragen aan Sylvana Jutstra. Alle aanmeldingen, opzeggingen en eventuele andere wijzigingen ten behoeve van de ledenadministratie moeten dus vanaf nu worden doorgegeven aan Sylvana. Dit kan per post op het volgende adres: Europalaan 122, 6871 XX te Renkum of op het e-mailadres: ledenadministratie@de-rijn.nl

Uiteraard zullen wij deze wijziging als bestuur niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op een later tijdstip zullen wij bij het afscheid van Coos als ledenadministrateur stil staan. Binnenkort volgt hierover verdere berichtgeving.

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur van WZ&PC De Rijn,

Kevin van Wijk