Vacature voorzitter m/v

We zijn inmiddels al een eind op weg in 2018 en aan het einde van dit jaar zullen onze huidige voorzitter (Nico van der Poel) en onze penningmeester (Kevin van Wijk) gaan aftreden. Voor onze voorzitter is dit het einde van zijn termijn en hij zal niet meer herkiesbaar zijn. We zijn dus dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter en een penningmeester, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en de vele actieve leden, vorm willen gaan geven aan het beleid van onze vereniging. We zijn op zoek naar mensen met goede communicatie vaardigheden, die besluitvaardig zijn, beschikken over inlevingsvermogen, affiniteit hebben met sport in het algemeen en waterpolo/zwemmen/les-zwemmen in het bijzonder en zicht kunnen houden op het reilen en zeilen van de hele vereniging.

De gemiddelde tijdsbesteding zal ongeveer 2 tot 4 uur per week zijn en maandelijks is er in de avond een bestuursvergadering.
Bij interesse, nodigen wij iedereen uit contact op te nemen met het bestuur. Dat kan per e-mail: bestuur@de-rijn.nl of via de volgende telefoonnummers: 0317-421528 (Nico van der Poel) of 06-20147657 (Kevin van Wijk).

Binnen onze vereniging zijn wij natuurlijk ook altijd op zoek naar vrijwilligers voor diverse andere functies, kijk voor deze vacatures onder het menu organisatie/vacatures