Inschrijfformulier waterpolo/wedstrijdzwemmen

Lid worden
De contributie wordt elke maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Dit gebeurt rond de 5e van elke maand, behalve in de maanden juli en augustus. De eerste keer is het bedrag inclusief de contributie voor de maand waarin u lid bent geworden.
Indien een startvergunning moet worden aangevraagd komen de daaraan verbonden kosten voor rekening van het lid. Bij overschrijving naar een andere vereniging zijn de KNZB-overschrijvingskosten eveneens voor rekening van het lid.

Opzeggen
Opzegging van het lidmaatschap dient altijd schriftelijk te gebeuren vóór de 15e van de maand bij de ledenadministrateur, mevrouw Coos van der Poel.

Voor meer informatie kunt u kijken in het menu lid worden, onderdeel informatie of u kunt altijd bellen met onze ledenadministrateur, mevrouw Coos van der Poel, op het volgende telefoonnummer: 0317-421528 of per e-mail: nicocoos@hotmail.com.

Door het versturen van het aanmeldformulier, verleent u De Rijn tot wederopzegging, toestemming om de aan het lidmaatschap verbonden kosten af te schrijven van uw bankrekening.