Clubhuis beheer

Boven, achter de tribune in zwembad “De Bongerd” te Wageningen bevindt zich het clubhuis van WZ&PC De Rijn. Het clubhuis is te bereiken zowel via deur in de hoek van de tribune boven het bassin, als ook via de blauwe deuren (en de vluchttrap) in de voorgevel van het zwembad.

Het clubhuis is een gezellige ontmoetingsplaats voor zowel leden als niet leden van WZ&PC De Rijn. Het clubhuis is voorzien van airconditioning waardoor er een aangename temperatuur heerst.

Het clubhuis “de Kribbebijter” is tijdens alle trainingen, het les zwemmen, alle wedstrijden en het diploma zwemmen open voor (commercieel) gebruik.

Tijdens de bovengenoemde openingstijden wordt er in de kantine de volgende dranken geschonken:
Koffie, thee, frisdrank en alcoholische drank (alleen boven de 18 jaar).

Alleen op de volgende tijdstippen wordt er alcoholhoudende drank geschonken:
– op werkdagen vanaf 18:00 uur tot uiterlijk 24:00 uur.
– in het weekeinde vanaf 12:00 uur tot 2 uur na de laatste wedstrijd.
– tijdens toernooien en clubevenementen vanaf 12:00 uur tot sluitingstijd.

Het clubhuis kan door leden tijdens verenigingsuren niet gereserveerd worden voor vergaderingen, besprekingen enz. Indien men toch in het clubhuis willen vergaderen of besprekingen willen houden dan kan dat, maar het clubhuis is en blijft ten alle tijde gewoon open voor het publiek.

Om een reservering aan te vragen dient het reserveringen menu in te worden gevuld of indien dat niet mogelijk is, kan er een mail gestuurd worden naar Arjan Krikke op kribbebijter@de-rijn.nl. Graag hierin vermelden het doel en de verwachte start- en eindtijd.

Attentiepunten Bardienst
De barcommissie heeft een overzicht opgesteld met enkele punten die in acht moeten worden genomen bij het draaien van een bardienst in ons clubhuis. Dit overzicht is hier te downloaden.

Prijzen clubhuis
Klik hier om de actuele prijslijst  te downloaden.

Reglementen
Via onderstaande link zijn de reglementen op te vragen van ons clubhuis De Kribbebijter.

Download regelementen Clubhuis De Kribbebijter

Voor vragen, opmerkingen en ideëen kunt u een e-mail sturen naar Arjan Krikke op kribbebijter@de-rijn.nl.