Op zaterdag 12 oktober j.l. deed de jongste groep waterpoloërs/sters mee aan het minipolo toernooi in Arnhem bij vereniging ENC. Voor sommigen was dit de vuurdoop wat mini polotoernooi betreft. Best wel spannend. Omdat er een aantal gevraagde kinderen niet kon en we als vereniging toch graag naar zo’n toernooi gaan( al doende leert men) had ondergetekende de broertjes Mike en Quinten gevraagd om het team te voorzien van een wissel. Wel zo fijn. Hun zus Izzie zwemt/polo’t in de SK opleiding. De twee boys zijn 6 jaar en zwemmen bij diploma C. Jammer was dat Quinten niet mee kon doen omdat hij de dinsdag ervoor viel tijdens zwemles , een scheurtje onder de lip had en helaas niet mocht zwemmen. 

Minipolo

Ook voor Milan Overbeeke zo’n eerste toernooi, hij is net gestart in de SK opleiding .De meeste kinderen vonden het spannend , maar éénmaal in het water gingen ze los. Qua centimeters verloren we dik van ENC, twee turven hoger, maar dat mocht de pret niet drukken. De tweede wedstrijd verliep gesmeerd. Met echt mooi samenspel (de bal t werk laten doen) speelde De Rijn een hele leuke wedstrijd. Met een zakje versnaperingen en een medaille gingen we voldaan naar Wageningen terug. Zelfs voor Quinten die thuis moest blijven mochten we een medaille mee naar Wageningen nemen.