We willen graag ALLE Rijn junioren/jeugd/senioren zwemmers uitnodigen voor de

26. Internationales Jahnbokal, een zwemwedstrijd in Hamm, Duitsland. Deze wedstrijd vindt plaats in het weekend van 25/26 april. Dit is een wedstrijd in een 50mbad, waarin er limieten voor de GKlb gehaald kunnen worden of waar je voor het eerst een 50m bad wedstrijd zwemt. Er is echter één voorwaarde voor deelname: je moet minimaal één keer deel genomen hebben aan een 50m bad training in Utrecht (er zijn nog trainingen op zondag 8 en 29 maart van 7.30 – 9.00 uur). Dit is zodat je niet helemaal onvoorbereid aan deze wedstrijd deelneemt en weet wat je te wachten staat.

Deze wedstrijd wordt gezwommen in het Hallenbad Maximare (50m bad).

Het lijkt ons erg leuk om met een grote groep in Hamm te verschijnen. De vraag is dus: wil je aan deze wedstrijd deelnemen? En zo ja, welke afstanden wil je dan zwemmen?

De afstanden zijn verdeeld over de zaterdagmorgen, -middag, zondagmorgen,

-middag. Alle 50m, 100m, 200m en 400m afstanden staan in het programma. (Freistil= vrije slag; Brust= schoolslag; Schmetterling= vlinderslag; Rücken= rugslag; Lagen= wisselslag)

Kies per dagdeel twee afstanden uit die jou het beste liggen of waar je kans hebt om limieten voor de GKlb te zwemmen.

Geef zo snel mogelijk, maar uiterlijk 3 maart door aan Ilona (ilonavennegoor@outlook.com ) of je mee wilt doen en of je wilt overnachten, alleen of met één van je ouders. Dit i.v.m. het reserveren van het hotel. De kosten van het hotel incl. ontbijt zullen zo’n € 35-40,- p.p. zijn. Mogelijk wordt dit nog wat lager. We zullen een aanvraag bij de Rijn doen of zij een bijdrage kunnen leveren aan de hotelkosten. Je hoeft dan nog niet te weten welke afstanden je precies wilt zwemmen.

Geef uiterlijk zondag 29 maart aan Rina (rina.schimmel@planet.nl) door voor welke afstanden zij je inschrijven moet. De inschrijving willen we op tijd de deur uit doen om er zeker van te zijn dat we deel kunnen nemen.

Mvg, de Rijn trainers