Inmiddels is het seizoen alweer een aantal maanden in volle gang, en hebben we de nodige wedstrijden, waaronder de GKkb al achter de rug. Als vereniging streven we ernaar om naast de reguliere zwemtrainingen ook structureel landtrainingen aan te bieden. Een goede landtraining voorafgaand of aansluitend aan de zwemtraining is immers zeer belangrijk voor het voorkomen van blessures, en draagt bij aan de verbetering van je zwemtechniek. We gaan hiermee van start willen we vanaf 3 december.

We hebben Nick Jansen bereid gevonden deze landtrainingen op zich te nemen. Nick heeft in het verleden training gegeven bij De Rijn en is inmiddels alweer enige tijd trainer bij PSV Zwemmen in Eindhoven. Nick verzorgt ook daar landtrainingen aan de zwemmers.

Landtraining (Startdatum: dinsdag 3 december)
Wanneer: dinsdagavonden
Tijdstip: 18.50 – 19.10 uur
Locatie: Recreatiezaal De Bongerd

Voor wie: alle junioren 3 en ouder die op dinsdagavond trainen, verplicht voor ambitiezwemmers
Voorbereiding:
–          Je bent al omgekleed in je zwempak/zwembroek
–          Over je zwempak/zwembroek draag je een (sport)broekje en een T-Shirt
–          Je hebt een matje + handdoek (matje mag van jezelf zijn of anders een matje uit het ‘’halletje’’ bij het clubhuis)
–          Slippers of sportschoenen

Belangrijk:
De landtraining is een primair onderdeel van de dinsdagavondtraining. Het is dan ook de bedoeling wanneer je op dinsdagavond zwemtraining doet, je dan ook verwacht wordt bij de landtraining.
Daarnaast is het belangrijk om net zoals altijd op tijd aanwezig te zijn, zodat er om 18.50 uur echt gestart kan worden met de landtraining. 

Mochten er eventueel vragen zijn, stel ze gerust.
Sportieve groet, Hans en Nick