Paaskamp 2019

Vrijdag 19 april was het dan weer zover, het paaskamp 2019 is begonnen. 39 deelnemers en 7 man/vrouw leiding vertrokken om 15.00 uur naar Otterlo. De afspraken die we met de zon hadden gemaakt zijn nagekomen Dus niets kon een mooi Paaskamp in de weg staan. Daar aangekomen heeft een ieder zijn slaapplek gezocht en om 18.00 uur waren de pannenkoeken klaar. Die avond zijn we het bos in geweest voor het eerste spel: Los de vragen op en zoek de code. Na het spel nog wat drinken en wat chips en toen naar bed.

Op zaterdag hadden we 3 activiteiten georganiseerd. In de ochtend was er een stadsspel: Zoek alles met een nummer en maak er een foto van. In de middag zijn we met de bus naar Kootwijk gegaan om te zwemmen in een sub Tropisch zwemparadijsje. We hadden zelfs onze eigen zonneweide. Terug bij de accommodatie heeft een ieder zich te goed heeft gedaan aan de Hamburgers en werd de zaterdag afgesloten met het spel “kies het juiste antwoord” Ongelooflijk hoeveel ze met z’n allen weten.

En dan de zondag. Omdat het tijdens de eerste 2 nachten wat later ( niet al te laat ) was geworden mochten ze  wat langer uitslapen maar natuurlijk niet te lang. Na het ontbijt hadden we nl een sport ochtend, voetbal, volleybal, tijger estafette enz. De rest van de dag waren ze lekker vrij en die tijd werd onder andere gevild met oa een Piraten watergevecht. Niemand is droog gebleven. Na de macaroni maaltijd is een ieder zich gaan voor bereiden op de bonte avond. Hier bestand de avond uit een spel deel en uit een deel dat een ieder op muziek uit z’n dak kon gaan. Nadat de muziek was gestopt zijn we doorgegaan met weerwolven. Een spel waar, zoals tijdens elk Paaskamp, eigenlijk elke dag mee afgesloten wordt.

En toen was het weer maandag. Uitslapen, opruimen nog een laatste spelletje trefbal en toen terug naar Wageningen waar ouders al stonden te wachten op hun kinderen.

Ik denk dat ik namens alle deelnemers en leiding spreek als  ik zeg dat dit een super geslaagd Paaskamp is geweest en dat we nu al weer uitzien naar het Paaskamp 2020!

De Paaskamp organisatie

Paaskamp 2019