Een goede voorbereiding is het halve werk.

We zwemmen nog een aantal wedstrijden in een 25m bad. Zo zijn de wedstrijden in de Nationale zwemcompetitie en onder andere de Junioren/ Jeugd en Senioren circuitwedstrijden nog in kort bad.

In mei en juni volgen dan voor de junioren, jeugd en senioren zwemmers de Gelderse Kampioenschappen, NJJK (Nederlandse Junioren en Jeugd kampioenschappen) en de ONK (Open Nederlandse Kampioenschappen die allemaal in een 50m bad zullen plaatsvinden.

Ter voorbereiding op deze kampioenschappen maar ook de buitenslandse wedstrijd in Bochum, Duitsland begin mei zal met een selectie van de zwemafdeling weer een aantal 50m bad trainingen worden verzorgd in zwembad De Kromme Rijn in Utrecht. We zullen 8 keer anderhalf uur gaan trainen om de zwemmers te laten wennen aan het lange bad. Aanstaande zondag 6 januari zal de eerste training zijn van 7:30-9:00 uur.