De Gelderse B Kampioenschappen werden in het weekend van 15 en 16 december in gezwommen. Tijdens deze sfeervolle wedstrijd in het bomvolle zwembad de IJsselslag te Zutphen wist Zwemvereniging de Rijn maar liefst 18 medailles te winnen: 7 gouden, 6 zilveren en 5 bronzen. Hiermee staat de Rijn 7de van de 33 verenigingen in de medaille statistiek.

De gouden medailles werden gewonnen door: Annemiek Huijsmans, Johan Krakou, Julia Visser, Lisanne van Elst, Vivian Gravemaker (2x) en Wessel Meeuwenberg,. De zilveren door: Annemiek Huijsmans, Hester Moene, Johan Krakou, Lisanne van Elst, Luke Jansen, Vivian Gravemaker. De bronzen door: Angelo Rou, Annemiek Huijsmans, Britt Hoogstede, Catalina Valencia, Melissa Frisart. Naast deze ereplaatsen werden veel persoonlijke records nog eens extra aangescherpt.