Beste Leden van de Rijn,

Vanaf 16 september hebben vele van jullie je best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Ook De Rijn doet weer mee aan de Grote Clubactie. Van de opbrengst van de verkoop van de loten gaat 80 % naar de vereniging.

Met de opbrengst, die voor een club van onze grootte al snel kan oplopen tot duizenden euro’s, kunnen we leuke evenementen financieel ondersteunen voor alle afdelingen. We willen er graag een succes van maken en daar hebben we een ieders hulp bij nodig.

Voor de leden met hart voor onze club die de loten verkocht hebben, hebben wij ook een aanmoediging premie. Zij ontvangen voor elk verkocht lot ook een aandeel van € 0,50. Vergeet niet om je bankrekeningnummer op het lotenboekje te zetten of door te geven aan ons (jeimers43@gmail.com of croodbeen@hotmail.com).

Op dit moment zijn er 345 loten verkocht. Dit heeft een waarde van € 828,00 euro.

Nr. Verkoper Loten
1 Laura Vullings 47
2 Anne Timmerman 43
3 Trijnie van Dijk 34
4 Lieke van Gool 26
5 Romy Hovestad 26
6 Sytze Andrea 21
7 Marjan van Tatenhove 20
8 Charlotte Roodbeen 16
9 Yara Hovestad 15
10 Hendrik Jan van de Linden 15

 

Aan alles komt echter een eind ook zo aan de verkoop van loten, daarom kunnen jullie tot en met vrijdag 2 november de loten inleveren. Charlotte Roodbeen en Jolanda Eimers zullen vrijdag 2 november van 18.15 tot 19.30 uur in de hal van het zwembad zitten. Voor de senioren zal Charlotte ’s avonds in het clubhuis aanwezig zijn.

Na het verwerken van de administratie wordt het verdiende bedrag overgemaakt.

Vanaf deze plaats alvast onze dank voor het meewerken aan deze actie.

Met vriendelijke groet,

Charlotte Roodbeen en Jolanda Eimers