De wedstrijden in Barneveld en Wageningen kenden een wat vreemd einde voor de teams van de Rijn. In het laatste programmanummer van beide wedstrijden werd de ploeg van de Rijn gediskwalificeerd. Jammer van de punten!
Maar:

  • de prestaties in Barneveld gaan waarschijnlijk leiden tot een 10e plaats in ronde 4 en een 7e plaats in de eindstand, nog niet alle uitslagen zijn verwerkt en er zitten wat foutjes in de tussenstand op de KNZB site.
  • De prestaties in Wageningen brengen de Rijn 2 op een heel stevige promotieplaats, nog niet alle uitslagen zijn verwerkt maar het belangrijkste is dat onze voorsprong op de nrs 5 en 6 een stuk groter is geworden en dat zijn (zeg maar gerust waren!!) onze grootste concurrenten wat betreft de promotie. Nog een nette goede wedstrijd op 21 april en we gaan een klassen hoger.

Klik hier om direct naar de uitslagen te gaan.