04-12-217

Oliebollentoernooi! 

Het inmiddels befaamde  Oliebollentoernooi vindt dit jaar plaats aansluitend op de nieuwjaarsreceptie!

Vrijdag 5 januari 2018

19:30 in ons eigen thuis bad

Wij zien jullie aanmelding graag uiterlijk 25 december tegemoet via aetimmerman@icloud.com , let op opgegeven is opgegeven!

Zie hier de uitnodiging! 

Kerst cadeau

Nog op zoek naar een kerstcadeau????
Er zijn nog badjassen en vesten te koop van onze vereniging. Het betreft hier de laatste maten en op=op.

We hebben nog op voorraad:

Badjassen € 50

S/M 5
L/XL 4
XXL/XXXL 4

Vesten € 30

Heren
XS 1
XL 2
2XL 3
3XL 3
Dames
XS 2
XL 4
3XL 1

Mocht je iets willen bestellen, neem dan contact op met Kevin van Wijk via bestuur@de-rijn.nl
Betalen kan op het volgende bankrekeningnummer: NL51 INGB 0006 4269 04 ten name van Zwem- en poloclub De Rijn, Wageningen

Voorzitter gezocht

Vacature voorzitter m/v

We staan bijna aan het begin van 2018 en aan het einde van dat jaar zal onze huidige voorzitter, de heer Nico van der Poel, aftreden. Hij zal niet meer herkiesbaar zijn. We zijn dus op zoek naar een nieuwe voorzitter, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en de vele actieve leden, vorm wil geven aan het beleid van onze vereniging. We zijn op zoek naar iemand met goede communicatie vaardigheden, die besluitvaardig is, beschikt over inlevingsvermogen, affiniteit heeft met sport in het algemeen en waterpolo/zwemmen/les-zwemmen in het bijzonder en zicht kan houden op het reilen en zeilen van de hele vereniging.

De gemiddelde tijdsbesteding zal ongeveer 3 tot 4 uur per week zijn en maandelijks is er in de avond een bestuursvergadering.
Bij interesse, nodigen wij u graag uit contact op te nemen met het bestuur. Dat kan per e-mail: bestuur@de-rijn.nl of via het volgende telefoonnummer: 0317-421528.

Binnen onze vereniging zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies, kijk voor deze vacatures onder het menu organisatie/vacatures

Grote Club Actie 2017

 

 

 

Grote Club Actie 2017

Dit jaar heeft onze vereniging voor het eerst in vele jaren weer meegedaan aan de Grote Club Actie. Een groot aantal van onze leden is vanaf het startmoment in september jl. fanatiek gaan verkopen aan familie, vrienden, buren en andere bekenden. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als vereniging een totaal aantal loten hebben verkocht van 830. De loten werden verkocht voor € 3. Van dit bedrag gaat € 2,40 naar de vereniging. In totaal hebben wij dus als vereniging dit jaar een bedrag van € 1.992 opgehaald. Hiervoor willen wij alle leden die loten hebben verkocht hartelijk bedanken en zij mogen trots zijn op zichzelf.

Van dit totaal bedrag zal nog wel de bijdrage aan de loten verkopers afgaan, dit betreft € 0,50 per verkocht en geïncasseerd lot. Tevens zal dit alleen zijn bij de verkopers die hebben aangegeven dit te willen. De uitbetaling van de € 0,50 zal zijn op vrijdag 5 januari 2018. Die dag zal ook de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging en het oliebollen toernooi van de waterpoloafdeling plaatsvinden.

De activiteitencommissie zal tijdens de nieuwjaarsreceptie om 19.00 uur bekend gaan maken welke leden de meeste loten hebben verkocht en wie zodoende de extra prijzen in de wacht hebben gesleept. De nummer 1 zal een badjas winnen en de nummer 2 een knipbeurt. Deze laatste prijs is ons aangeboden door Kapsalon Jansen Pruiken te Heelsum.

Als laatste even een mededeling voor alle loten kopers, woensdag 13 december 2018 zal de trekking zijn van de Grote Club Actie en op donderdag 14 december 2017 kan de trekkingsuitslag worden bekeken op de website https://www.clubactie.nl/

Wanneer er een prijs is gevallen op uw lot, dan zal bij automatische incasso de prijs binnen 6 weken worden thuisgestuurd of, in geval van een geldprijs, op uw bankrekening. Wanneer u contant heeft betaald maak dan een kopie van uw winnende lot en stuur het origineel met een begeleidende brief met uw NAW-gegevens (naam-adres-woonplaats-gegevens) in een voldoende gefrankeerde gesloten envelop naar: Nationale Grote Clubactie, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Uw prijs wordt binnen 6 weken bijgeschreven op uw bankrekening of naar u toegestuurd.
(Bron: https://www.clubactie.nl/)

We hopen de loten verkopers allemaal te zien op vrijdag 5 januari 2018 om 19.00 uur in ons clubhuis. Daarnaast hopen wij dat dit een stimulans is voor de leden die dit jaar geen loten hebben verkocht. Zodat wij als vereniging eind 2018 een nog veel hoger bedrag binnen gaan halen.

Groetjes,
De Activiteitencommissie

Oliebollentoernooi!

Het inmiddels befaamde  Oliebollentoernooi vindt dit jaar plaats aansluitend op de nieuwjaarsreceptie!

vrijdag 5 januari 2018
19:30 in ons eigen thuis bad

Wij zien jullie aanmelding graag uiterlijk 25 december tegemoet via aetimmerman@icloud.com , let op opgegeven is opgegeven!

Zie hier de uitnodiging! 

Vrijwilligers gezocht

21-08-2017
Vrijwilligers gezocht

Een nieuw seizoen staat voor de deur, toch willen wij als bestuur de openstaande vacatures binnen onze vereniging nog even onder de aandacht brengen. Zo zijn wij onder andere nog op zoek naar een nieuwe voorzitter, vice-voorzitter, penningmeester, ledenadministrateur maar ook een voorzitter voor de wedstrijdzwem afdeling. Heb je interesse in één van deze of een andere functie, laat dit dan weten aan onze voorzitter Nico van der Poel. Dat kan via het volgende e-mail adres: bestuur@de-rijn.nl Hij kan je ook alle verdere informatie geven over de betreffende functies.

30 juni laatste GEZAMENLIJKE waterpolo training

Vrijdag 30 juni a.s. sluiten we het waterpoloseizoen af met een gezamenlijke training. We starten om 19.30 uur in het water en sluiten de training af met een hapje en drankje in het clubhuis